Kunnen we helpen?

Hulp bij betalen

Kunt u een bedrag niet op tijd betalen? Of niet in één keer? Er zijn meerdere mogelijkheden om u te helpen als u de rekeningen even niet kunt betalen. Neem contact met ons op en wij zoeken samen met u naar een passende oplossing. Wij kunnen u bijvoorbeeld meer tijd geven om te betalen of een betalingsregeling met u afspreken. Als u meer hulp nodig hebt dan kunt u terecht bij organisaties die persoonlijke hulp of advies verlenen. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Betalingsregeling

Rekeningen vanaf € 50,- kunt u in termijnen betalen. Geen paniek dus als u tijdelijk in de knel komt met het betalen van uw zorgkosten. Neem contact met ons op om een regeling af te sluiten.

  • U betaalt in termijnen van minimaal € 25,-
  • Een betalingsregeling heeft minimaal 2 en maximaal 12 termijnen
  • Betaling via iDEAL link

Let op!
De betalingstermijnen zijn bindend. Betaalt u een termijn niet op tijd? Dan vervalt de betalingsregeling. Uw openstaande facturen moet u dan in één keer betalen. 

Bijzondere gevallen

  • Bent u aangemeld bij het CAK (omdat u uw premie minimaal 6 maanden niet heeft betaald)? Neemt u dan contact op met de Service Desk om een betalingsregeling te treffen.
  • Hebben wij uw schuld overgedragen aan een incassobureau? Dan kunt u geen betalingsregeling meer met Aevitae treffen. Neem in dat geval contact op met het incassobureau.

Betaal op tijd

Wat er gebeurt als u niet betaald leest u hier.

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.