Kunnen we helpen?

Betalingsmogelijkheden

Als u via uw werkgever bij ons verzekerd bent, wordt de premie soms automatisch ingehouden op uw salaris. Is dat niet het geval, dan kunt u uw premie op verschillende manieren betalen. Ook afrekeningen van het eigen risico of een eigen bijdrage betaalt u altijd op een van deze drie manieren.

Automatische incasso

Het verschuldigde bedrag wordt automatisch van uw rekening afgeschreven. Zo heeft u er geen omkijken naar. Voor automatische incasso moet u ons eenmalig toestemming geven. Dat kan met het Formulier doorlopende machtiging SEPA.

iDeal link

Heeft u een digitale polis? Dan ontvangt u voor de betaling van uw zorgkosten een notificatiemail met een iDEAL link. Met iDEAL kunt u gemakkelijk en snel uw factuur betalen. De notificatiemail is afkomstig van het mailadres aevitae@debiteuren365.nl. Uw betaling via de iDEAL link wordt verzorgd door Mollie. Het rekeningnummer eindigt op 000.

Factuur per post

Ontvangt u de facturen liever per post? Dat kan! U kunt de factuur alsnog digitaal betalen met de QR-code.

Let op! Voor een factuur per post wordt een toeslag van € 1,50 per factuur in rekening gebracht.

Switchen van betaalmethode

Bij het afsluiten van uw verzekering geeft u aan hoe u wilt betalen. Als u dit tussendoor wilt wijzigen, kunt u dit zelf regelen in Mijn Aevitae.

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.