Kunnen we helpen?

Betalen

We hebben de belangrijkste informatie rondom betalen voor u op een rij gezet. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Betalings- mogelijkheden

Wordt de premie niet automatisch ingehouden op uw salaris? Kies dan op welke manier u uw premie wilt betalen. Ook het eigen risico of een eigen bijdrage betaalt u op een van deze manieren.

Lees verder

Hulp nodig bij betalen?

Kunt u een bedrag niet op tijd betalen? Of niet in één keer? Er zijn meerdere mogelijkheden om u te helpen als u de rekeningen even niet kunt betalen. Samen vinden wij een passende oplossing.

Lees verder

Gespreid betalen eigen risico

Heeft u onverwachts een hoge eigen risico factuur ontvangen? Dan kunt u een betalingsregeling treffen. U kunt er ook voor kiezen om een grensbedrag in te stellen voor toekomstige facturen.

Lees verder

Zorgtoeslag & aftrek zorgkosten

Als u 18 jaar of ouder bent, komt u mogelijk in aanmerking voor zorgtoeslag: een bijdrage in de kosten van uw zorgverzekering. De belastingdienst verstrekt de zorgtoeslag en bepaalt op basis van uw inkomen of u in aanmerking komt.

Zorgtoeslag berekenen of aanvragen?
U vraagt zorgtoeslag bij de belastingdienst aan, samen met uw eventuele partner. Uw aanvraag moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Op www.toeslagen.nl kunt u berekenen of u zorgtoeslag kunt krijgen (en zo ja, hoeveel) en kunt u direct zorgtoeslag aanvragen. U kunt ook gratis met de Belastingdienst bellen op 0800-0543.

Aftrek zorgkosten
Sommige zorgkosten kunt u aftrekken van uw inkomen bij uw belastingaangifte. Dat is voordelig, want over dat deel hoeft u geen belasting te betalen. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.