Kunnen we helpen?

Geneesmiddelenbeleid

Medicijnen die uw huisarts of specialist voorschrijft, krijgt u meestal vergoed uit de basisverzekering. Dit geldt voor alle medicijnen uit het Geneesmiddelenvergoedingssysteem (GVS). Soms moet u een eigen bijdrage betalen voor uw medicijn. Het kan ook zijn dat alleen de goedkoopste variant van een medicijn volledig vergoed wordt. Welke vergoeding u voor medicijnen ontvangt, hangt af van het geneesmiddelenbeleid van de verzekeraar.

Bij Aevitae bieden wij zorgverzekeringen aan van verschillende verzekeraars. Deze hanteren niet allemaal hetzelfde geneesmiddelenbeleid. Daarom hebben wij het beleid per verzekeraar voor u uitgewerkt. Zo weet u precies op welke vergoeding u recht heeft. Selecteer hieronder uw verzekeraar voor het geneesmiddelenbeleid dat zij hanteren. Bij elke verzekeraar is de eigen bijdrage voor geneesmiddelen maximaal € 250,00 per kalenderjaar voor alle geneesmiddelen samen.

Logo asr

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen? Veel antwoorden vindt u bij de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Contact
Bianca
Bart
Lisette
Cora

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.