Kunnen we helpen?

Uw collectieve zorgverzekering bij Aevitae

Korting op uw zorgverzekering? Voor u én uw gezin. Dat kan! Via uw werkgever of tussenpersoon kunt u vaak een collectieve verzekering bij ons afsluiten. En omdat de verzekering voor een grote groep geldt, kunnen wij u naast collectieve kortingen ook ruimere vergoedingen en vele extra's bieden. Niet gek dus dat twee op de drie Nederlanders momenteel collectief verzekerd is.

Zoek uw collectiviteit en vind uw voordeel

Bent u een werkgever?
Wij geloven dat verzekeren om mensen gaat. Ons ideaal is een organisatie met tevreden werknemers. Zij ervaren meer werkplezier en zijn gemotiveerd om samen uw ambitie te verwezenlijken. Bovendien geven wij u waardevolle inzichten in uw bedrijfsrisico's en helpen u bij het voorkomen van verzuim.

Vraag een offerte aan

Voordelen collectieve zorgverzekering

Met een collectieve zorgverzekering bij Aevitae profiteert u van allerlei voordelen. Naast een mooie collectiviteitskorting voor u én uw gezin, krijgt u vele extra's voor een gezonde leefstijl. Samen met uw werkgever maken wij afspraken over ruimere vergoedingen en hebben wij veel aandacht voor preventie. Op deze manier zorgen wij er samen voor dat u fit en veerkrachtig aan het werk blijft.

Goede en tijdige zorg

Familie met collectiviteitskorting bij Aevitae

U zult nooit voor een dichte deur staan bij uw ziekenhuis, omdat wij niet werken met zorgplafonds. En moet u lang wachten voor een behandeling? Wij regelen wachtlijstbemiddeling, zonder kosten!

Bekijk alle voordelen

Gezond werken & leven

Gezond werken met collectieve zorgverzekering van Aevitae

 Wij denken mee over hoe u gezond & vitaal blijft. Van een preventiebudget en een cursus Mindfulness in de aanvullende verzekeringen tot aan webinars en praktische tips op ons vitaliteitsportaal Aevitaal.

Ga naar Aevitaal

Overstappen naar Aevitae

Blije vrouw met collectieve zorgverzekering

Overstappen is een eitje met onze gratis overstapservice! Wist u dat we iedereen accepteren en je ook nog 14 dagen bedenktijd geven? Meer weten over het gemak van onze overstapservice?

Lees het hier!


Wat zeggen klanten over ons?

"Nu een paar jaar verzekerd via mijn werkgever en alles loopt soepel. Declaraties kun je makkelijk indienen en worden snel uitbetaald, vriendelijke medewerkers, echt top!"

Kevin - klant bij Aevitae (Zorgwijzer, 12 oktober 2021)

 

"Als we een probleem hebben staat de klantenservice altijd voor ons klaar en denken op een oplossingsgerichte manier mee.
Prima zorgverzekering!"

Janet - klant bij Aevitae (Zorgwijzer, 6 november 2020)

''Nooit geen probleem gehad, prima zorgverzekeraar altijd vriendelijk en ze willen je met alles helpen.''

Douwe - klant bij Aevitae (Google reviews, 19 februari 2021)

Lees meer beoordelingen

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen? Veel antwoorden vindt u bij de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Service & contact
Tom
Bianca
Pascal
Cora

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.