Kunnen we helpen?

Uw collectieve zorgverzekering bij Aevitae

Korting op uw zorgverzekering? Voor u én uw gezin. Dat kan! Via uw werkgever of tussenpersoon kunt u vaak een collectieve verzekering bij ons afsluiten. Zo heeft Aevitae met veel werkgevers of tussenpersonen afspraken gemaakt.

Zoek uw collectiviteit en vind uw voordeel

Wat is een collectieve zorgverzekering?

Een collectieve zorgverzekering geldt voor groepen mensen. U sluit de verzekering met een grote groep tegelijk af, bijvoorbeeld als werknemer van een bepaalde organisatie. En omdat de verzekering voor een grote groep geldt, kunnen wij u een collectieve korting, ruimere vergoedingen en vele extra's bieden. Twee op de drie Nederlanders is op dit moment collectief verzekerd.

De collectiviteitskorting op de basisverzekering bedraagt maximaal 5%. Dit heeft onze overheid besloten. Gelukkig is collectief verzekeren bij Aevitae meer dan alleen een korting. En dat laten wij u graag zien!

Voordelen collectieve zorgverzekering

Met een collectieve zorgverzekering bij Aevitae profiteert u van allerlei voordelen. Naast een mooie collectiviteitskorting voor u én uw gezin, krijgt u vele extra's voor een gezonde leefstijl. Samen met uw werkgever maken wij afspraken over ruimere vergoedingen en hebben wij veel aandacht voor preventie. Op deze manier zorgen wij er samen voor dat u fit en veerkrachtig aan het werk blijft.

Bovendien geloven wij bij Aevitae dat verzekeren om mensen draait. Daarom willen wij de dingen ‘net aeven anders’ doen. Wij zijn er voor u, niet andersom. Wij denken met u mee en gaan samen met u op zoek gaat naar het juiste antwoord of de beste oplossing. En daarbij kijken wij verder dan de cijfers en kleine lettertjes.

Iedereen heeft recht op goede en tijdige zorg

Familie met collectiviteitskorting bij Aevitae

U zult nooit voor een dichte deur staan bij uw ziekenhuis, omdat wij niet werken met zorgplafonds. En moet u lang wachten voor een behandeling of opname? U kunt bij ons altijd terecht voor wachtlijstbemiddeling.

Gezond werken

Gezond werken met collectieve zorgverzekering van Aevitae


Op zoek naar informatie over uw gezondheid en vitaliteit? Wilt u gezonder leven? Of slaapt u slecht? Aevitaal helpt u op weg. Met waardevolle webinars en praktische tips.

Een collectieve zorgverzekering gericht op preventie

Blije vrouw met collectieve zorgverzekering

Voorkomen is beter dan genezen, toch? Met veel werkgevers maken wij daarom afspraken over preventie. Van een preventiebudget tot een cursus Mindfulness.

Overstappen naar Aevitae?

Twijfelt u nog? Overstappen is een eitje met onze gratis overstapservice. Wij zeggen uw huidige verzekering op, nemen uw machtigingen mee over en stellen uw zorgverleners op de hoogte! Wij accepteren iedereen en geven u 14 dagen bedenktijd. Bovendien zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd. Lees hier alles over het gemak van onze overstapservice. 

Wat onze klanten over ons zeggen

"Als we een probleem hebben staat de klantenservice altijd voor ons klaar en denken op een oplossingsgerichte manier mee. Prima zorgverzekering!"

Janet - klant bij Aevitae (Zorgwijzer, 6 november 2020)

Collectieve zorgverzekering aanbieden

Bent u een werkgever?

Wij geloven dat verzekeren om mensen gaat. Daarom stellen we uw mensen centraal. Ons ideaal is een organisatie met tevreden werknemers. Zij ervaren meer werkplezier en zijn gemotiveerd om samen uw ambitie te verwezenlijken. Bovendien geven wij u waardevolle inzichten in uw bedrijfsrisico's en helpen u op deze manier om verzuim te voorkomen.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen? Veel antwoorden vindt u bij de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Service & contact
Pascal
Danny
Bianca
Bart

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.