Kunnen we helpen?

Zoek EUCARE zorgverlener

Heeft u zorg nodig, dan is het fijn als u snel en gemakkelijk een zorgverlener vindt. Het liefst bij u in de buurt. In onze Zorgzoeker vindt u alle zorgverleners waarmee wij afspraken hebben gemaakt. Bijvoorbeeld afspraken over de prijs en vooral over de kwaliteit van de zorg.

Kiest u voor een zorgverlener zonder contract, dan betaalt u in de meeste gevallen een deel van de kosten zelf. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw basisverzekering.

Ziekenhuiszorg

Voor de Basisverzekeringen Natura, Bewust Verzekerd en Restitutie kunt u ook in 2022 bij alle ziekenhuizen terecht. Met de meeste ziekenhuizen is er inmiddels een contract gesloten. Met een aantal ziekenhuizen zijn we nog in gesprek, onder andere over corona in 2022, maar u kunt ook bij deze ziekenhuizen in 2022 gewoon terecht. Zodra de gesprekken zijn afgerond vindt u dit terug in de Zorgzoeker.

Voor de Basisverzekering Natura Select worden in 2022 een beperkt aantal ziekenhuizen geselecteerd. U krijgt alleen in een van de geselecteerde ziekenhuizen alle behandelingen 100% vergoed. Een lijst met (niet) gecontracteerde ziekenhuizen vindt u hier. Deze lijst wordt op werkdagen dagelijks bijgewerkt.

Online hulpmiddelen

Bij de Basisverzekering Natura Select zijn voor een aantal hulpmiddelen een beperkt aantal zorgverleners gecontracteerd. Deze hulpmiddelen krijgt u alleen 100% vergoed als u deze online bestelt bij speciaal hiervoor gecontracteerde leveranciers.

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.