Kunnen we helpen?

Specialist in Inkomensverzekeringen

Aevitae heeft, als specialist in Inkomensverzekeringen, van een aantal verzekeraars een volmacht voor het voeren van inkomensverzekeringen verzekeringen. Dit zijn onder andere De Amersfoortse, Anker, ASR, Avéro Achmea en Elips Life AG.

Zowel de polisadministratie als de schadeafhandeling vindt volledig in eigen beheer plaats. Doordat wij tevens collectieve zorgverzekeringen aanbieden, zijn wij optimaal in staat de kosten voor re-integratieactiviteiten en medische behandelingen van werknemers op de juiste plaats te vorderen.

De re-integratiekosten voor zieke werknemers komen namelijk voor rekening van de werkgever, terwijl een deel van deze kosten vaak onder de zorgverzekering van de werknemer valt of vergoed wordt uit de verzuim- of WIA-verzekering. Ook als een werknemer zijn zorgverzekering niet bij ons heeft ondergebracht, kunnen wij de kosten voor interventie- en re-integratieactiviteiten, voor zover verzekerd, verhalen bij diens zorgverzekeraar.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Aevitae of heeft u vragen of opmerkingen ? Neem gerust contact op met het team Customer Relations, een accountmanager helpt u graag verder.

Iris
Raymond
Joëlle
Robert