Kunnen we helpen?

Onze verzuimverzekering

Bescherm jouw organisatie en verzeker het uitvallen van een werknemer. Want als één van jouw werknemers ziek wordt, komt er veel op je af. Bij Aevitae staan wij klaar om je hierbij te helpen. Zodat jij kunt blijven doorgaan met het leiden van je bedrijf.

Als werkgever ben je namelijk verplicht om de eerste 2 jaar het loon van je zieke werknemer door te betalen. Met onze verzuimverzekering verzeker je deze ziekteverzuimkosten. Bovendien kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het verkorten én voorkomen van verzuim door onze Adviseur Verzuim & Preventie. 

 

Welke verzuimverzekering past bij jouw organisatie?

Aevitae biedt zijn verzuimverzekering aan in 2 vormen. De verzuimverzekering Conventioneel en de Stop-loss verzuimverzekering. Het verschil zit in het eigen risico. We zetten het hieronder voor je op een rijtje. 

Verzuimverzekering Conventioneel

'Eigen risico in dagen' per zieke werknemer 
Zekerheid over hoeveel eigen risico je zelf draagt per ziekmelding
Vooral geschikt voor de kleinere bedrijven
Alles boven het gekozen eigen risico wordt vergoed, de rest is op rekening

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stop-loss Verzuimverzekering

'Eigen risico in geld'
Geschikt voor de grotere bedrijven vanaf 50 werknemers
Uitgangspunt is dat je regulier verzuim zelf kunt betalen
Vangnet voor meer dan gemiddeld ziekteverzuim

Verzekeringskaart van onze verzuimverzekeringen

Wil jij in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van onze verzuimverzekeringen zien? Verzekeringskaarten laten je op een begrijpelijke wijze zien wat de polisvoorwaarden zijn. Je kunt zo ook heel makkelijk onze verzuimverzekering vergelijken met andere verzuimverzekeringen. Je vindt de verzekeringskaarten hier.

Advies nodig?

Weet je niet zeker of je deze verzekering nodig hebt? Of heb je vragen over welke vorm het beste bij jouw organisatie past? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Raymond
Iris
Joëlle