Kunnen we helpen?

Collectieve ongevallenverzekering

Goed werkgeverschap is zorgen voor je mensen. Je werknemers zijn belangrijk voor jou en de continuïteit van jouw organisatie. Je wilt dat ze onbezorgd aan de slag kunnen. Maar je weet ook dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Met onze collectieve ongevallenverzekering zorg je voor een eenmalige financiële uitkering voor je werknemer wanneer deze door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt. 

Financiële hulp voor je werknemers na een ongeval
Je kiest zelf wie je verzekert en voor welk bedrag je wilt verzekeren
Je werknemers zijn 24/7 verzekerd over de hele wereld

Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Is onze collectieve ongevallenverzekering iets voor jou?

Wil jij er zijn voor jouw werknemers en hun nabestaanden? Op een moment dat zij jou het hardst nodig hebben. Dan is onze ongevallenverzekering interessant voor jou. Je sluit de collectieve ongevallenverzekering namelijk af voor je werknemers. En kiest zelf wie je verzekert:

Iedereen die voorkomt in je loonadministratie (vaste/tijdelijke dienstbetrekking) 
Eventueel ook stagiaires, oproepkrachten en/of uitzendkrachten

Daarnaast kies je voor een verzekerd bedrag. Dat kan gekoppeld zijn aan het jaarloon, maar je kunt ook kiezen voor vaste bedragen. Hoeveel premie je betaalt, hangt af van het aantal verzekerde werknemers, de loonsom, de werkzaamheden, de dekking en de verzekerde bedragen. Wij kunnen je adviseren over deze verzekering en voor jou de premie berekenen.

Liever een langdurige uitkering voor je werknemers?

Als je liever een langdurige uitkering voor je werknemers wilt regelen, kies dan voor één van onze andere inkomensverzekeringen.

 

Verzekeringskaart van onze collectieve ongevallenverzekering

Wil jij in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van onze collectieve ongevallenverzekering zien? Verzekeringskaarten laten je op een begrijpelijke wijze zien wat de polisvoorwaarden zijn. Je kunt zo ook heel makkelijk onze ongevallenverzekering vergelijken met andere 
ongevallenverzekeringen. Je vindt de verzekeringskaart hier.

Meer weten?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 088 - 35 35 791 of via inkomensverzekeringen@aevitae.com op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. Wij vertellen je graag alles over onze ongevallenverzekering!

Raymond
Joëlle
Iris