Kunnen we helpen?

De extra voordelen van collectief verzekeren bij Aevitae

Een collectief contract bij Aevitae is meer dan een leuke secundaire arbeidsvoorwaarde. Jouw werknemers krijgen extra vergoedingen om gezond aan het werk te blijven. Dit helpt verzuim voorkomen. Ontdek wat collectief verzekeren bij ons betekent.

Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Ons collectief aanbod

De basis van ons collectief aanbod is een goede zorgverzekering met korting. Voor jouw werknemers én hun gezinsleden. Zij kunnen kiezen uit 3 soorten basisverzekeringen. En aanvullende (tandarts)verzekeringen voor ieder budget. Bovendien krijgen jouw werknemers praktische hulp bij het vinden van goede zorg, wachtlijstbemiddeling en ruimere vergoedingen.

Een op maat gemaakt werkgeverspakket

Wil jij je werknemer net dat beetje extra geven? Wij maken voor jou een werkgeverspakket op maat. Met bijvoorbeeld extra fysiotherapie, cursussen en trainingen gericht op Mindfulness en mentale gezondheid of gezinshulp in tijd van nood. Hiermee geef jij jouw werknemers alle tools om fit en veerkrachtig aan het werk te blijven. Gezonde werknemers zijn productiever, ervaren meer werkgeluk en verzuimen minder.

Samen met jou komt dit pakket tot stand. Met maatwerkafspraken. Omdat iedere organisatie een andere zorgbehoefte heeft.

 

Nog geen collectief contract?

Een werkgeverspakket is een exclusiviteit voor bedrijven die hun collectief contract bij Aevitae onderbrengen. Wil jij gebruik maken van onze diensten en ons maatwerk? Informeer eens naar de mogelijkheden. Wij helpen jou en je organisatie graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Joëlle
Iris
Raymond