Kunnen we helpen?

Gezond aan het werk met Aevitaal

Ben je op zoek naar meer balans tussen werk en privé? Wil je beter slapen? Of jezelf fitter voelen? Ons online vitaliteitsplatform Aevitaal is er voor jouw werknemers. Zelfs als ze niet bij ons verzekerd zijn. Het inspireert hen om de regie in eigen handen te nemen op het gebied van vitaliteit en leefstijl. Eigen regie nemen vinden wij erg belangrijk en is bewezen effectief. Wij helpen jouw werknemers daarom graag om fit en veerkrachtig te blijven. 

Neem een kijkje op Aevitaal

De voordelen van Aevitaal

Al jouw werknemer hebben gratis toegang, ook als ze niet bij ons verzekerd zijn.
Kleine stappen, groot effect. Ontdek de kracht van kleine stappen!
Gratis webinars, zelftests & whitepapers die jouw werknemers helpen om gezond aan het werk te blijven.

Aevitaal beweegt met je mee!

Aevitaal werkt optimaal als het bij jou past. Registreren is daarom een must! Ook na het registreren krijg je nog regelmatig vragen waardoor het portaal altijd up to date is van jouw voortgang en interesses. Je bent vrij om ervoor te kiezen of je deze vragen wel of niet beantwoordt. Aevitaal is namelijk van jou! En persoonlijke gegevens worden met helemaal niemand gedeeld.

Wil jij dit ook voor jouw werknemers?

Deze dienst is één van de vele extra's voor organisatie die een collectief contract hebben bij Aevitae. Informeer gerust naar de mogelijkheden. We vertellen je er graag alles over! 

Neem vrijblijvend contact op

Iris
Joëlle
Raymond