Kunnen we helpen?

Inzicht in gezondheidsrisico's

Als betrokken werkgever wil je natuurlijk dat je werknemers vitaal en gezond zijn en ook blijven. Het is dus belangrijk om de grootste gezondheidsrisico's binnen jouw organisatie in kaart te brengen. Meten is weten! Want als jij weet wat er speelt, kun je er ook iets aan doen. Maar hoe maak je de gezondheidsrisico's binnen jouw organisatie inzichtelijk?  Wij helpen jou daar graag bij en hebben hiervoor verschillende mogelijkheden. 

Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Pak gezondheidsrisico's aan met een plan op maat

Inzicht krijgen in de gezondheidsrisico's van jouw bedrijf is essentieel. Toch vinden veel werkgevers het  lastig om ze in kaart te brengen. Er wordt onvoldoende gebruik gemaakt van data.

Daarom hebben wij een model ontwikkeld waarvan de input wordt geleverd op basis van data. Afhankelijk van waar je als bedrijf staat, biedt ons model een vertrek- of evaluatiepunt. En draagt hij bij aan continue verbetering door een constante input van informatie, data en feedback. Dit betekent dat we kunnen bijsturen waar nodig. Zo is de cirkel rond!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze diensten op het gebied van bedrijfszorg zijn toegankelijk voor organisaties die een collectief contract of inkomensverzekering bij Aevitae hebben. Benieuwd naar wat Aevitae voor jou en je organisatie kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of praat met één van onze adviseurs.

Neem vrijblijvend contact op

Raymond
Joëlle
Iris