Kunnen we helpen?

Gezond werken

Bij Aevitae geloven we dat voorkomen beter is dan genezen. Investeren in een gezonde leefstijl loont. Daarom ga jij samen met ons op een laagdrempelige manier aan de slag met de vitaliteit van jouw werknemers. Jij krijgt van ons allerlei handige tools aangereikt. Van informatieve folders tot inspirerende vitaliteitsroutes die jouw werknemers letterlijk activeren. Meer weten over de mogelijkheden? We vertellen je er graag alles over!

Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Hup, aan de slag!

Beter slapen, minder stress en meer energie. Met ons gezondheidsplatform Aevitaal werken jouw werknemers aan hun leefstijl. Het platform beweegt mee met jouw persoonlijke interesses, zodat ieder voor zich kan werken aan de punten die voor hem belangrijk zijn. Het helpt jouw werknemers om actief aan de slag te gaan met hun gezondheid en vitaliteit. Met waardevolle tips en inspirerende posts werken wij samen aan duurzame inzetbaarheid. Dit zorgt ervoor dat jouw werknemers gemotiveerd en betrokken blijven, meer werkplezier ervaren en productiever worden. 

 

Interesse in onze bedrijfszorg?

Onze diensten op het gebied van bedrijfszorg zijn toegankelijk voor organisaties met een collectief contract of inkomensverzekering bij Aevitae. Heb jij nog geen contract met Aevitae? Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. 

Neem vrijblijvend contact op

Joëlle
Iris
Raymond