Kunnen we helpen?

Een interventie inzetten

Als organisatie kun je tal van interventies inzetten om werknemers fit en veerkrachtig te houden. Of weer aan het werk te krijgen. Maar het vinden van de juiste interventie kan soms best lastig zijn. Maak daarom gebruik van onze online providerboog. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een interventie voor een werknemer die slecht slaapt? Een interventie voor een werknemer die zijn balans kwijt is tussen werk en privé? Of voelt één van je werknemers zich angstig of onzeker? Met onze online providerboog kies jij een thema waarover je meer wilt weten. Hierna zie je direct online welke interventie jij kunt inzetten. 

Ik zoek een interventie (online providerboog)

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste interventie?

Wil je overleggen of hulp in je keuze? Is er misschien geen directe indicatie, maar wil je toch een interventie inzetten? Misschien wil je zelfs een informatieve dag organiseren voor ál jouw werknemers over bijvoorbeeld de balans tussen werk en privé. Wij helpen je bij je keuze en besparen je hiermee kosten en tijd!

Neem dan contact op met onze bedrijfszorgspecialist via 088 - 35 35 770 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.Nog geen collectief contract?

Onze diensten op het gebied van bedrijfszorg zijn beschikbaar voor organisaties die een collectief contract bij Aevitae hebben. Ben jij geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Onze accountmanagers vertellen je graag alles over ons ideaal, een organisatie met gelukkige werknemers.

Neem vrijblijvend contact op

Raymond
Joëlle
Iris