Kunnen we helpen?

Onze bedrijfszorg

Heb je weleens moeite om de meest effectieve interventie te kiezen voor jouw werknemer? Of heb je geen idee waar je moet beginnen met duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie? Aevitaal, bedrijfszorg in heldere taal helpt jou als werkgever om hier grip op te krijgen. Zodat jij als werkgever kunt bijdragen aan de vitaliteit van jouw werknemers. In heldere taal bieden we je alle diensten, tools én aandacht die jij hierbij nodig hebt. 

Door jouw collectieve zorgverzekering of inkomensverzekering bij ons onder te brengen, kun jij genieten van al deze extra's. Zo krijg je hulp bij het voorkomen en verkorten van verzuim en geven we je inzicht in jouw bedrijfsrisico's. Samen met jou kunnen wij alle denkbare interventies of projecten organiseren en faciliteren. En dragen wij bij aan een gezonde, vitale organisatie.

Inzicht in risico's

Samen met ons leer jij inzicht krijgen in de gezondheidsrisico's van jouw organisatie en geven wij je de handvatten waar jij mee aan de slag kunt. Ook als jij wilt sparren over jullie vitaliteitsbeleid of hulp nodig hebt bij het voorlichten van jouw werknemers, staan we je met raad en daad bij. 

Zo krijg jij meer inzicht

Een interventie inzetten

We horen vaak dat het een hele klus is om de best passende interventie te vinden. Wat zou het daarom fijn zijn als jij met onze hulp direct de juiste interventie kunt inzetten voor jouw werknemer. Op deze manier verkort je verzuim. Of voorkom je het misschien zelfs.  

Zo vind jij de juiste interventie

Gezond werken

Je wilt het liefst dat jouw werknemers zelf de regie nemen over hun gezondheid. Dit is namelijk het meest effectief. En daar zorgen wij voor door te inspireren, enthousiasmeren, activeren en te prikkelen. Maar weet je dat jij ook een voorbeeldfunctie hebt?  We vertellen je er graag alles over.

Zo doen wij dat

Advies nodig?

Heb jij vragen over het opzetten van het vitaliteitsbeleid of heb je hulp nodig bij het voorlichten van jouw werknemers over thema’s rondom duurzame inzetbaarheid? Je kunt altijd met onze bedrijfszorgspecialist sparren en we geven je ook graag advies! 

Nog geen collectief contract?

Onze diensten op het gebied van bedrijfszorg zijn beschikbaar voor bedrijven die een collectief contract of inkomensverzekering bij Aevitae hebben. Wil jij van deze diensten gebruik maken? Neem gerust eens contact met ons op. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact op

Iris
Raymond
Joëlle