Kunnen we helpen?

Aevitae: Specialist in Inkomensverzekeringen

Aevitae heeft, als specialist in Inkomensverzekeringen, van een aantal verzekeraars een volmacht voor het voeren van inkomensverzekeringen verzekeringen. Dit zijn onder andere De Amersfoortse, Anker, ASR, Avéro Achmea, Elips Life AG.

Lees meer over onze specialisatie  in Inkomensverzekeringen

 

 

Risico werkgevers

Ziekteverzuim, Ziektewet-ERD, WGA-ERD

Risico werkgevers

Risico werknemers

WIA-bodem, WGA-hiaat, WIA-excedent

Risico werknemers

Inzetbaar

Inkomen en zorg gecombineerd

Inzetbaar

Collectieve zorgverzekering voor het MKB

MKB

Risico werkgevers

Werkgevers zijn in toenemende mate financieel verantwoordelijk voor ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Deze verantwoordelijkheid gaat tot wel 12 jaar na ingangsdatum van ziekte. De mate waarin een werkgever risico loopt is mede afhankelijk van de omvang van de loonsom van een bedrijf. Deze risico’s kan een werkgever (gedeeltelijk) verzekeren met een Ziekteverzuimverzekering, Ziektewet eigen risico drager verzekering en/ of WGA eigen risico drager verzekering.

 

Lees meer over risico werkgevers

Risico werknemers

Om aan de financiële verplichtingen van een werkgever te voldoen of om de inkomensterugval van werknemers in de WIA op te vangen, hebben wij een aantal verzekeringsoplossingen ontwikkeld.

 

Lees meer over Risico werknemers

 

Inzetbaar: inkomen en zorg gecombineerd

De meest complete gezondheidsverzekering voor u en uw medewerkers

 

Lees meer over Inzetbaar

Raymond
Joëlle
Iris
Robert

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Aevitae of heeft u vragen of opmerkingen ? Neem gerust contact op met het team Customer Relations, een accountmanager helpt u graag verder.