Kunnen we helpen?

Vergoeding drempelhulpen

Drempelhulpen overbruggen het hoogteverschil tussen de vloer en een drempel, zodat je makkelijker met een rolstoel of rollator over de drempel kunt rijden.

Vergoeding basisverzekering

Drempelhulpen voor kortdurend gebruik vergoeden wij volledig vanuit de basisverzekering. Je krijgt dit hulpmiddel in bruikleen.

Richttermijn

Drempelhulpen vergoeden wij alleen vanuit de basisverzekering als het gaat om kortdurend gebruik. De richttermijn is 26 weken.

Toestemming

Ga je naar een gecontracteerde leverancier? Dan hoef je niet om toestemming te vragen. Ga je naar een niet-gecontracteerde leverancier? Dan vraag je zelf toestemming bij ons aan voor aanschaf.

Eigen risico

Nee, voor deze zorg geldt geen eigen risico.

Eigen bijdrage

Nee, voor deze zorg geldt geen eigen bijdrage.

Wie mag de zorg verlenen?

Je kunt terecht bij een door ons gecontracteerde leverancier. Via onze Zorgzoeker kun je controleren welke zorgaanbieder er bij jou in de buurt gevestigd is. Ga je naar een zorgaanbieder met wie wij geen contract hebben voor deze zorg? Dan worden de kosten mogelijk gedeeltelijk vergoed.

Kwaliteitseisen zorgaanbieder
De leverancier dient werkzaam te zijn in de branche voor gebruikelijke ISO certificering en is NKH (Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen) gecertificeerd.

Navigatie

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.