Kunnen we helpen?

Vergoeding drempelhulpen

Drempelhulpen verbruggen het hoogteverschil tussen de vloer en een drempel, zodat u makkelijker met een rolstoel of rollator over de drempel kunt rijden.

Vergoeding basisverzekering

Drempelhulpen voor kortdurend gebruik vergoeden wij volledig vanuit de basisverzekering. U krijgt dit hulpmiddel in bruikleen.

Richttermijn

Drempelhulpen vergoeden wij alleen vanuit de basisverzekering als het gaat om kortdurend gebruik. De richttermijn is 26 weken.

Toestemming

Gaat u naar een gecontracteerde leverancier? Dan hoeft u niet om toestemming te vragen. Gaat u naar een niet-gecontracteerde leverancier? Dan moet u zelf toestemming bij ons vragen voor aanschaf.

Eigen risico

Nee, voor deze zorg geldt geen eigen risico.

Eigen bijdrage

Nee, voor deze zorg geldt geen eigen bijdrage.

Wie mag de zorg verlenen?

U kunt terecht bij een door ons gecontracteerde leverancier. Via onze Zorgzoeker kunt u controleren welke zorgaanbieder erbij u in de buurt gevestigd is. Gaat u naar een zorgaanbieder met wie wij geen contract hebben voor deze zorg? Dan worden de kosten mogelijk gedeeltelijk vergoed.

Kwaliteitseisen zorgaanbieder
De leverancier dient werkzaam te zijn in de branche voor gebruikelijke ISO certificering en is NKH (Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen) gecertificeerd.

Navigatie

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.