Kunnen we helpen?

Vergoeding bekkenfysiotherapie i.v.m. urineincontinentie

Een bekkenfysiotherapeut helpt u bij het verminderen of oplossen van klachten in het gebied van het bekken. Vanuit de basisverzekeirng vergoeden wij bekkenfysiotherapie alleen als dit in verband met urineincontinentie plaatsvindt. Krijgt u bekkenfysiotherapie in verband met andere klachten? Dat is er mogelijk een vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering. Dit kunt u eenvoudig via Mijn Aevitae controleren.

Vergoeding basisverzekering

Vanuit uw basisverzekering heeft u recht op maximaal negen behandelingen bekkenfysiotherapie in verband met urineincontinentie. Deze vergoeding is eenmalig voor de hele duur van uw verzekering. In overleg met uw zorgverlener bespreekt u hoeveel behandelingen u nodig heeft.

Eigen risico

Ja, deze zorg valt onder het eigen risico als u 18 jaar of ouder bent. U kunt in Mijn Aevitae nakijken wat uw resterend eigen risico is.

Eigen bijdrage

Nee, voor deze zorg geldt geen eigen bijdrage.

Aanvullende verzekering

Wordt bekkenfysiotherapie voor u niet vergoed vanuit de basisverzekering? Dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering. Log in via Mijn Aevitae en bekijk of er een vergoeding mogelijk is vanuit uw aanvullende verzekering.

Wie mag de zorg verlenen?

Een bekkenfysiotherapeut. Bekijk in onze zorgzoeker welke zorgverlener bij u in de buurt een contract heeft. Gaat u naar een niet-gecontracteerde zorgverlener? Dan krijgt u mogelijk een gedeeltelijke vergoeding.

Verwijzing
U heeft geen verwijzing nodig voor deze zorg.

Bekijk ook

Navigatie

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.