Kunnen we helpen?

Hoge kortingen op de collectieve zorgverzekering van

 

 Van der Valk hecht veel waarde aan jouw gezondheid. Daarom hebben je werkgever en Aevitae een collectieve zorgverzekering samengesteld die helemaal bij je past, met hoge kortingen voor jou en je gezin. Ook denken we mee hoe we jullie fit en veerkrachtig kunnen houden. 
Zo zijn we altijd voor jou aan het werk, ook als je nog geen zorg nodig hebt.

Bereken jouw voordeel

Welke voordelen biedt de collectieve zorgverzekering van Van der Valk?

Met een collectieve zorgverzekering ben jij verzekerd van goede zorg, ruime vergoedingen en korting op de premie voor jou en je gezinsleden. Naast de keuze uit drie
basisverzekering en het brede assortiment van aanvullende (tand)verzekeringen heeft jouw werkgever een werkgeverspakket voor je samengesteld met heel veel extra's!

    

Wil jij meer informatie over de schadeverzekeringen? Lees hier de flyer met het Your Benefits arrangement en de veelgestelde vragen.

Ja, ik maak gebruik van dit aanbod

Veelgestelde vragen

 

Hoe maak ik gebruik van dit aanbod? Hoe werkt overstappen? Wij hebben de veelgestelde vragen en antwoorden in deze brochure voor je verzameld.
Wel zo makkelijk!

Wij helpen je graag!


Een zorgverzekering kiezen is niet makkelijk. Wil je samen met ons jouw ideale zorgpakket samenstellen of heb je vragen? Neem contact op met ons via telefoonnummer 088 - 35 35 763.

Bianca
Bart
Dennis
Danny

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.