Kunnen we helpen?

Onze woonhuisverzekering: 7 feiten

Onze Woonverzekering biedt een hoop voordelen. We zetten wat feiten voor u op een rijtje.

 1. Direct hulp bij schade. 24/7!
  Heeft u schade aan uw huis en is er direct actie nodig? Onze hulpdienst is altijd bereikbaar en stuurt zo snel mogelijk hulp. 7 dagen per week, dag en nacht.
 1. Altijd verzekerd tot € 350.000
  Bij ons hoeft u geen formulieren in te vullen om de waarde van uw inboedel te bepalen – de zogenaamde ‘waardemeter’ die sommige verzekeraars hanteren. U bent altijd verzekerd tot € 350.000. Makkelijk toch?
 1. Bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd
  Bijgebouwen zijn bij ons automatisch meeverzekerd. U hoeft voor uw schuur, tuinhuis of andere bijgebouwen op hetzelfde woonadres dus geen extra verzekering af te sluiten.
 1. Extra vergoeding: schade aan uw tuin
  Heeft uw tuin schade geleden? De kosten van aanleg, bestrating en beplanting zijn gedekt tot maar liefst € 35.000 boven het verzekerde bedrag van € 350.000. Schade door diefstal, vandalisme en weersinvloeden is niet verzekerd.

 2. Extra vergoeding: opruiming en sanering van grond
  Raakt uw grond na een brand- of waterschade vervuild? De kosten voor reiniging zijn gedekt tot € 52.500 boven het verzekerde bedrag van € 350.000.

 3. Vergoeding voor opslag en vervoer van inboedel
  Moet u uw inboedel tijdelijk ergens opslaan? Dan vergoeden wij de kosten van vervoer en opslag tot maximaal € 12.500 per gebeurtenis.

 4. Vergoeding voor tijdelijke woonruimte
  Is het noodzakelijk dat u tijdelijk ergens anders woont? Bijvoorbeeld in een hotel, pension of een tijdelijke huurwoning? Dan vergoeden wij de (redelijke) kosten tot een maximum van € 12.500 per gebeurtenis.
   

Bekijk de polisvoorwaarden voor een compleet overzicht van vergoedingen en voorwaarden

 

Sluit de woonhuisverzekering af

Lisette
Dennis
Bianca
Cora

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.