Kunnen we helpen?

Aevitae Woonverzekeringen

Het is natuurlijk niet te hopen, maar het kan iedereen overkomen: er wordt bij u ingebroken, uw huis raakt beschadigd door een flinke storm of uw inboedel gaat letterlijk in rook op. Dan wilt u niet ook uw spaargeld in rook zien opgaan omdat u uw spullen moet vervangen. Laat staan dat u zich in de schulden wilt steken!

Met onze woonverzekeringen hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. Wij zorgen dat u met een gerust hart uw huis kunt laten herstellen of nieuwe spullen kunt kopen.

 

Sluit verzekering af 

Inboedelverzekering

Verzeker uw spullen tegen schade en diefstal

met de

Aevitae Inboedelverzekering

Woonhuisverzekering

Verzeker uw huis en tuin tegen calamiteiten

met de

Aevitae Woonhuisverzekering


Verzeker u tegen aansprakelijkheid (WA)

Het kan natuurlijk ook gebeuren dat u per ongeluk de spullen van een ander beschadigt. Of dat iemand gewond raakt door uw schuld. In dat geval bent u aansprakelijk. En een schadeclaim kan hoog oplopen. 

Verzeker u tegen de financiële gevolgen met de

Aevitae Aansprakelijkheidsverzekering

Veelgestelde vragen

Waar kan ik schade aan mijn huis of inboedel laten herstellen?

Heeft u een schade aan uw huis of inboedel? Dan adviseren wij u om de schade te laten herstellen door Multiherstel. Dit is een landelijk netwerk van schadeherstel- en onderhoudsbedrijven waarmee wij afspraken hebben gemaakt over kwaliteit en prijs. U weet dan zeker dat u vlot en vakkundig geholpen wordt. Wilt u een schade laten herstellen door Multiherstel? Bel Aevitae op 088 0106 900 (lokaal tarief).

 

Voordelen voor u:

  • Multiherstel voert schadeherstel en kleinschalig onderhoud uit binnen 24 uur na uw melding. Meestal staat er zelfs al binnen 2 uur iemand bij u voor de deur!
  • De schadehersteller onderzoekt de schade en controleert of u voor het herstel ervan verzekerd bent. Hij overlegt altijd met u over het herstel.
  • U hoeft niets voor te schieten. De rekening gaat direct naar Aevitae.
Wat zijn de gevolgen van schade voor mijn premie?

Kan de schade niet verhaald worden op een tegenpartij? Dan is er sprake van een “schuldschade”. Als u een schuldschade declareert, kan het zijn dat u meer premie moet gaan betalen doordat u terugvalt in het aantal schadevrije jaren. Daarom is het soms voordeliger om een kleine schade zelf te betalen. Bij ons kunt u vaak ook achteraf besluiten om een eerder gedeclareerde schade alsnog zelf te betalen.

Twijfelt u wat het voordeligst voor u is? Bel voor advies naar 088 0106 900 (lokaal tarief).

Bianca
Lisette
Bart
Tom

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.