Kunnen we helpen?

Aanvullende dekkingen voor de autoverzekering

Wilt u met een gerust hart de weg op? Breid uw autoverzekering dan uit met onze aanvullende dekkingen.

 

Pechhulp

Motorpech, lekke band of lege tank? Met onze pechhulp staat u er niet alleen voor. Wij zorgen dat u snel wordt geholpen. Dag en nacht, 7 dagen per week.

Wij betalen een (nood)reparatie of zorgen ervoor dat uw auto wordt weggesleept als dat nodig is. Ook bent u verzekerd van vervangend vervoer als de reparatie langer duurt. U kunt kiezen voor pechhulp in alleen Nederland of in heel Europa, in- of exclusief uw woonplaats.

Bereken de premie voor Pechhulp en sluit af

 

Schadeverzekering voor inzittenden

Heeft u een verkeersongeval met uw auto? En lopen u of uw inzittenden hierdoor letsel op? Dan vergoedt de inzittendenverzekering de schade die u daardoor heeft.

De verzekering keert bijvoorbeeld een geldbedrag uit als iemand door het ongeluk overlijdt of blijvend invalide raakt. En betaalt een compensatie als u door uw letsel minder inkomen heeft of uw huis moet aanpassen. De maximale dekking is € 1.000.000.

Bekijk de vergoedingen

 

Rechtsbijstand voor automobilisten

Krijgt u een juridisch conflict over uw auto? Bijvoorbeeld omdat iemand uw auto heeft beschadigd en er discussie ontstaat over de schadevergoeding? Dan is de hulp van een expert onmisbaar.  

Met deze verzekering kunt u rekenen op professionele rechtshulp. Wij regelen juridische bijstand voor u, nemen u waar mogelijk de zorgen uit handen en vergoeden de kosten.

Bekijk de vergoedingen 

 

Bereken premie

 

 

 

 

 

 

Verzekeringskaarten

De verzekeringskaart maakt in één overzicht duidelijk waar u volgens de polisvoorwaarden wel- en niet voor verzekerd bent.

Klik op de button van de verzekeringskaart om deze te openen.

 

Pechhulp: 

 

Ongevallen Inzittenden: 

 

Schade Inzittenden: 

 

Rechtsbijstand Motorrijtuigen:

 

Bianca
Tom
Dennis
Lisette

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.