Kunnen we helpen?

Onbezorgd op vakantie

Zorgeloos genieten van uw vakantie? Daarvoor is een goede reisverzekering een onmisbaar element. En voor een goede reisverzekering bent u bij Aevitae Schadeverzekeringen aan het juiste adres!

 

Premie berekenen

 

Coronavirus

Hebt u vragen over het coronavirus en de dekking voor uw reis- en annuleringsverzekering? Lees meer informatie op onze speciale pagina.

Reisverzekering


Gebeurt er iets tijdens uw reis? Wij helpen u op afstand en vergoeden de schade. Een doorlopende reisverzekering kunt u ook combineren met een annuleringsverzekering.

 

Reisverzekering

Uitbreiding bij zorgverzekering

Heeft u de Plus, Top of Vip zorgverzekering van Aevitae? Dan is uw bagage op reis mogelijk al verzekerd. Daarom hebben wij speciale uitbreidingspakketten voor u, zodat u niet dubbel verzekerd bent.

Uitbreidings-pakketten

Annulerings-verzekering

Moet u uw reis annuleren door een onverwachte gebeurtenis? Dan is het dubbel vervelend als u ook nog eens uw reissom kwijt bent! Met een annuleringsverzekering voorkomt u dit.

Annulerings-verzekering

Denk aan uw vaccinaties!

Last minute op vakantie? Of heb je een mooie reis voorbereidt? Via Vaccinaties Op Reis maak je 24 uur per dag binnen 2 minuten een afspraak bij jou in de buurt.

VaccinatiesOpReis is een LCR erkend vaccinatiecentrum en heeft een landelijk dekkend netwerk met 23 locaties in heel Nederland. Voor al je vaccinaties en adviezen kan je gemakkelijk online een afspraak maken op een vestiging bij jou in de buurt. Je krijgt direct je vaccinaties toegediend en de factuur wordt achteraf via e-mail naar je toegestuurd. Deze kan je vervolgens indienen bij je verzekering, in de meeste gevallen worden vaccinaties via VaccinatiesOpReis gewoon vergoedt!

Kijk voor informatie op www.vaccinatiesopreis.nl of bel met 085-0240040 tijdens kantoor uren.

 

Dennis
Cora
Patricia
Bianca

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.