Kunnen we helpen?

Schade melden

Heeft u schade? Geef dit altijd aan ons door! 
 

Schade laten herstellen

U wilt uw schade natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. Wij hebben afspraken gemaakt met schadebedrijven zodat het herstel en de afhandeling voor u zo snel en soepel mogelijk verlopen.

Autoschade? 


Voor het herstellen van autoschade werken wij samen met ASN Groep schadeherstel. U kunt zelf contact opnemen met een herstelbedrijf bij u in de buurt. 

Vind een herstelbedrijf 

Schade aan inboedel of woonhuis?

Als u uw schade laat herstellen door Multiherstel, weet u zeker dat u vakkundig en vlot geholpen wordt. Neem bij schade contact op met Aevitae via 0900 - 369 44 44 (lokaal tarief). Onze medewerkers helpen u verder.

Een andere schade?


Herstel van een schade is dan niet altijd mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op 0900 - 369 44 44 (lokaal tarief).

Over Multiherstel

Voor schadeherstel van uw inboedel of woonhuis werken wij samen met Multiherstel, een landelijk netwerk van schadeherstel- en onderhoudsbedrijven. Wat betekent dit voor u?

  • Multiherstel voert schadeherstel en kleinschalig onderhoud uit binnen 24 uur na uw melding. Meestal staat er zelfs al binnen 2 uur iemand bij u voor de deur!
  • De schadehersteller onderzoekt de schade en controleert of u voor het herstel ervan verzekerd bent. Hij overlegt altijd met u over het herstel.
  • U hoeft niets voor te schieten. De rekening gaat direct naar Aevitae.

Wilt u een schade laten herstellen door Multiherstel? Bel Aevitae op 0900 - 369 44 44 (lokaal tarief).

Danny
Lisette
Dennis
Bianca

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.