Kunnen we helpen?

Providerboog

Iedereen loopt weleens vast op het werk, in de thuissituatie of op persoonlijk vlak. Er zijn dan diverse vormen van hulp beschikbaar. In deze online providerboog vind je de mogelijkheden die Aevitae biedt met Aevitaal bedrijfszorg. Zowel interventies die naadloos aansluiten op onze collectieve zorgverzekering maar ook aanvullende ondersteuning zoals ons vitaliteitsportaal, extra diensten en vergoedingen vanuit de zorgverzekering. Kortom, alles om jouw medewerker zo goed mogelijk te ondersteunen in vitaliteit!

Ons ideaal is een organisatie met vitale, tevreden werknemers. Een organisatie om trots op te zijn. Samen gaan wij dit realiseren. Dit doen wij aan de hand van 4 vitale thema’s. Klik op een van deze onderstaande thema's om aan de slag te gaan.

 

Gezonde, vitale werknemers vormen de basis van een gezonde organisatie. Jouw organisatie.

Gezond & Vitaal

 

Werknemers die een goede balans tussen werk en privé hebben, voelen zich gezonder, presteren beter en ervaren meer voldoening in het werk.

 

In balans tussen werk & privé

Een goed werkklimaat biedt de meeste kans op betrokken en gemotiveerde werknemers en komt de bedrijfsresultaten ten goede.

 

Gemotiveerd & Betrokken

 

Werknemers willen graag een functie waarin zij zich kunnen ontwikkelen en nieuwe dingen kunnen leren. Geef hen die kans!

 

Kundig & Vaardig

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.