Kunnen we helpen?

Vacature Medewerker Claims

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s voor onze afdeling Claims. Het gaat om vaste banen! Blijk jij de perfecte kandidaat te zijn, dan stellen wij daar een aanbod tegenover dat beslist ruimer is dan elders! 

Wie zijn wij?
Verzekeraars worden steeds groter en minder flexibel. Het lijkt steeds meer om de cijfertjes te draaien. Bij Aevitae geloven wij dat verzekeren nou juist om mensen gaat. Wij zorgen als volmachtbedrijf voor slimme oplossingen in collectieve inkomens- , ongevallen- en zorgverzekeringen en zijn sterk in bedrijfszorg op maat. Met deze unieke combinatie helpen wij organisaties en hun medewerkers om vitaal en veerkrachtig te blijven. Valt er toch een medewerker uit? Dan helpen wij ook bij het vervolgtraject. Wij denken met onze klanten mee en reiken hen de helpende hand! Ook voor onze medewerkers zorgen wij graag goed, in een informele sfeer en met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Meer over Aevitae

 

Wat doet het team Claims?
Team Claims (declaratieverwerking) is een afdeling waar dagelijks een groot aantal declaraties verwerkt wordt op basis van administratieve handelingen, maar die ook verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de inrichting van het systeem. Het team staat onder leiding van een teamleider. Medewerkers moeten beschikken over juiste vakkennis en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

Wie ben jij en wat doe je?
De medewerker Claims zorgt voor juiste en tijdige verwerking van declaraties met een medisch karakter, waarbij een hoge mate van klantgerichtheid, samenwerking en nauwkeurigheid is vereist. De declaraties worden verwerkt volgens bestaande instructies en/of protocollen, waarbij wordt voldaan aan kwaliteits- en kwantiteitsnormen. De medewerk(st)er Claims heeft HBO werk- en denkniveau, minimaal 3 jaar werkervaring en een gedegen zorginhoudelijke kennis. De medewerk(st)er is in staat zelfstandig te werken binnen de gegeven kaders vanuit Aevitae. Hij/zij stelt zich proactief, flexibel en resultaatgericht op binnen de gevraagde werkzaamheden. Ook beheerst de medewerker over een groot kritisch en analytisch vermogen. Hij/zij is in staat data te analyseren, signalen en bevindingen in beheersingsmaatregelen in kaart te brengen en kan hierover overzichtelijk rapporteren. Hij of zij is in staat wettelijke wijzigingen te vertalen naar de werkvloer (procedures, werkinstructies) en naar het bedrijfssysteem van Aevitae. 

Wat krijg je van ons?

 • Een fulltime of parttime functie voor langere tijd
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract
 • Je werkt in een dynamische, ambitieuze organisatie
 • In een team met enthousiaste collega’s en een fijne, informele sfeer
 • Je werkt op het goed bereikbare hoofdkantoor in Heerlen
 • Mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken wanneer je ingewerkt bent
 • Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Mooie arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen en gratis aanvullende zorgverzekering

Wat vragen wij van jou?

 • MBO+ /HBO werk- en denkniveau
 • Relevante vakkennis en kennis van wet- en regelgeving
 • Werkervaring (>3 jaar)
 • In bezit van diploma WFT Zorg
 • Medische basiskennis is een pre
 • Je beschikt over een gedegen kennis van branche eigen systemen en MS office (met name Excel)
 • Ervaring en affiniteit met zorgverzekeringen is een pre


Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met onze teamleider Claims, Alexandra Hellenbrand, 06 - 55120363.
Je sollicitatie (CV + motivatie) kun je per e-mail sturen naar onze HR afdeling via PO@aevitae.com.

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.