Kunnen we helpen?

Aevitae. Net aeven anders.

Verzekeraars worden alsmaar groter en minder flexibel. Het lijkt steeds meer om de cijfertjes te draaien… terwijl we bij Aevitae geloven dat verzekeren nou juist om mensen gaat!


Daarom willen wij de dingen ‘net aeven anders’ doen. Wij zijn er voor u, niet andersom. Wij willen met u meedenken. Niet alleen over welke verzekering het beste bij u past, maar bijvoorbeeld ook over hoe u op een leuke manier gezond en fit blijft.

Als u ons belt, krijgt u gewoon een mens aan de lijn. Iemand die samen met u op zoek gaat naar het juiste antwoord of de beste oplossing. En daarbij verder kijkt dan de cijfertjes en kleine lettertjes.

Waar kunt u ons vinden?

Bedrijfsgegevens

Aevitae B.V., statutair gevestigd te Heerlen, KvK 31047513, AFM 12008625

Samenwerking met verzekeraars

Aevitae is een volmachtbedrijf. Dat wil zeggen dat wij zelf geen risicodrager zijn, maar verzekeringen aanbieden van een aantal gerenommeerde verzekeraars. Aevitae is daarbij volmachthouder.

Lees meer over deze volmachten

Specialist in collectieve verzekeringen

Aevitae is gespecialiseerd in collectieve en geïndividualiseerde voorzieningen voor werkgevers en werknemers. Wij leveren maatwerk voor zowel ondernemingen en bedrijven als voor de consument.

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.