Kunnen we helpen?

Offertetool inkomensverzekeringen

Wordt een medewerker ziek dan kost dit een werkgever geld. Zeker bij langdurige ziekte nemen de kosten snel toe. Werkgevers moeten 2 jaar loon doorbetalen én zijn verantwoordelijk voor re-integratie. Dit risico kan worden afgedekt met een verzuimverzekering. Met de offertetool van Aevitae kun je eenvoudig offertes opvragen bij meerdere risicodragers.

Op dit moment kunnen er met onze offertetool offertes voor een ziekteverzuimverzekering conventioneel worden opgevraagd. Voor het opstellen van een offerte doorloop je enkele eenvoudige stappen. De volledige handleiding vind je hier.

Stap 1. Werkgeversgegevens
Voer hier de gegevens in van de werkgever waarvoor je een verzuimofferte opvraagt.

Stap 2. Werknemersgegevens
Hier voer je de gegevens van alle werknemers in. Dit kan handmatig of via het uploaden van de gegevens in ons offerteformat.

Stap 3. Verzekering
Hier geef je de gewenste dekking van de verzuimverzekering aan. En of je wel of geen provisie in de premie op wilt nemen.

Stap 4. Quote 
Op basis van de ingevoerde gegevens worden er van meerdere risicodragers een aanbod gepresenteerd. Hierin zijn de belangrijkste dekkingskenmerken en de premie opgenomen. In deze stap selecteer je de aanbieding én eventuele arbodienstverlener.

Stap 5. Samenvatting 
In deze stap wordt de samenvatting van het geselecteerde aanbod getoond. Dit aanbod kun je in een offerte omzetten. Dit kan worden gedownload in pdf en door jouw klant ondertekend.

Ga direct naar de offertetool

 

Wanneer geeft de offertetool geen offerte?

Het kan zijn dat er op basis van de ingevoerde gegevens niet automatisch een offerte wordt afgegeven. Dit komt bijvoorbeeld door een hoog verzuim in het verleden, of een moeilijk verzekerbare branche. In veel gevallen kunnen wij toch een offerte afgeven.

Verzuim stop loss, WGA-ERD en andere WIA-verzekeringen kunnen nog niet met de offertetool berekend worden. Deze offreren wij buiten de tool om.

Neem voor beide situaties contact op met de afdeling inkomensverzekeringen. Wij zijn bereikbaar per telefoon en e-mail.

Telefoon: 088 35 35 791  
E-mail: inkomensverzekeringen@aevitae.com

Raymond
Robert
Iris
Joëlle