Kunnen we helpen?
02 maart 2020

Gebruik een veilige browser!

Uw privacy en veiligheid zijn erg belangrijk voor ons. Internetveiligheid is dan ook een zeer belangrijk onderwerp in 2020. Uw browser is één van de middelen die hier een grote rol in speelt! Wij leggen uit welke browser wij niet meer ondersteunen vanwege deze reden en welke alternatieven er zijn.

Internet explorer
Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund, ongeacht welke versie. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge.

Documenten & formulieren website

Er zijn veel internetbrowsers waarmee u onze website kunt bekijken; we zijn graag voor iedereen bereikbaar. Heeft u problemen met de weergave of het downloaden van documenten of formulieren? Dan gebruikt u waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kunt u onze website niet meer (goed) gebruiken.

Nieuwe versie of browser
Voor andere type browsers raden wij u aan om over te schakelen naar een nieuwere versie. Met het bijwerken van uw browser naar een nieuwere versie werken websites niet alleen beter, u bent ook nog beter beveiligd. Overstappen naar een andere browser kan natuurlijk ook.

Download eenvoudig de nieuwste versie van uw favoriete browser; de meestgebruikte zijn:
• Chrome
Safari
Edge
Firefox

 

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.