Kunnen we helpen?

Maakt u de overstap naar Basisverzekering Natura Select?

Met de Basisverzekering Natura Select kiest u voor onze goedkoopste basisverzekering. Hiermee kunt u terecht bij door ons geselecteerde zorgverleners in heel Nederland. De premie is zo voordelig, omdat wij met deze zorgverleners speciale afspraken hebben gemaakt. Overweeg goed of de Basisverzekering Natura Select bij uw zorgbehoefte past. De precieze regels vindt u hier. Via het formulier hieronder kunt u uw keuze aan ons doorgeven. Wij verwerken uw wijziging zo spoedig mogelijk en sturen u een nieuw polisblad als bevestiging.

  • Geef alleen de verzekerden aan ons door die overstappen naar de Basisverzekering Natura Select. Is er een gezinslid dat gebruik blijft maken van de huidige basisverzekering, dan hoeft u deze verzekerde niet te vermelden in het formulier hieronder.
  • Voor minderjarige kinderen(<18 jaar) hoeft u geen keuze aan ons door te geven. Hun dekking is dezelfde als die van de uitgebreidst verzekerde ouder.
  • Basisverzekering Natura Select is niet te combineren met alle aanvullende (tandarts)verzekeringen. Wilt u weten welke pakketten u bij de Natura Select kunt kiezen? Kijk dan in de premietabel die u ontvangen heeft bij uw polis voor 2021. Deze kunt u ook altijd terugvinden in Mijn Aevitae bij ‘Documenten’.
  • Kiest u een pakket dat niet gecombineerd kan worden met de Natura Select, dan vervangen wij dit door het uitgebreidste pakket dat u wel kunt combineren met de Basisverzekering Natura Select.
  • Wilt u een andere wijziging aan ons doorgeven dan een overstap naar Basisverzekering Natura Select? Dan kunt u uw polis gemakkelijk zelf aanpassen in Mijn Aevitae.
  • Lees onze Algemene voorwaarden en Akkoordverklaring.

Aanvraagformulier

Gegevens verzekeringnemer

Veelgestelde vragen

Heeft Aevitae volumeafspraken gemaakt of omzetplafonds afgesproken?

Elk jaar maken verzekeraars samen met zorgaanbieders afspraken over de zorg. Bijvoorbeeld over hoeveel behandelingen een zorgaanbieder dat jaar zal uitvoeren. En tegen welk bedrag. Er is dan maar beperkt toegang. Dit noemen we een omzetplafond. Door dit soort afspraken houden verzekeraars de kosten van zorg in de hand. Dat is belangrijk voor uw premie.

 

Bij de verzekeringen van EUCARE is er geen sprake van omzetplafonds. Met een EUCARE basisverzekering kunt u daarom het hele jaar door terecht voor zorg. Dit geldt voor alle basisverzekeringen van EUCARE.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Basisverzekering Natura Select?
  1. Bij de Natura Select krijgt u 75% vergoeding van het gemiddeld gecontracteerde tarief bij ziekenhuizen die wij niet hebben geselecteerd. Bij overige zorgverleners zonder contract krijgt u 70% van het gemiddeld gecontracteerde tarief.
  2. Een aantal hulpmiddelen bestelt u verplicht online. Dit zijn: visuele hulpmiddelen, mobiliteit, verpleging en verzorging op bed, diabetesmiddelen, stomamateriaal en incontinentiemateriaal.
  3. Deze basisverzekering is uitsluitend te combineren met een beperkt aantal aanvullende(tandarts) verzekeringen.
  4. Geen zorgplafond.

Kijk hier voor een volledige vergelijking met de andere basisverzekeringen.

Hoe weet ik welke aanvullende (tandarts)verzekering gecombineerd mag worden met de basisverzekering Natura Select?

Kijk op de premietabel die u heeft ontvangen samen met uw nieuwe polis voor komend jaar. Op de premietabel staat een overzicht van alle (tandarts)verzekeringen die u kunt kiezen in combinatie met de Basisverzekering Natura Select.

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.