Kunnen we helpen?

Ledenvoordeel

Indien u bij Aevitae verzekerd bent, profiteert u van een aantal ledenvoordelen.

Aevitae / VGZ

Hoortoestellen met garantiepakket van Specsavers

Speciaal voor u hebben we een unieke afspraak met Specsavers op het gebied van hoortoestellen. Het Specsavers garantiepakket. Hierdoor profiteert u van tal van voordelen, waaronder vijf jaar garantie op uw hoortoestel.

Specsavers garantiepakket


Specsavers biedt VGZ-verzekerden een uniek service- en garantiepakket. Bij aankoop van een nieuw hoortoestel bij Specsavers wordt u een uniek servicepakket aangeboden. De kosten van dit servicepakket worden door VGZ vergoed.
Dit servicepakket bestaat uit:
• Gratis batterijen
• Volledige garantie op het hoortoestel
• Oorstukjes, filters, tips, tubes, etc.
• Afstellen en inregelen
• Alle nazorg door een vakbekwame audicien
U kunt het pakket nemen bij alle winkels van Specsavers met een audicien.


Waarom zou ik een garantiepakket afsluiten?


Het garantiepakket dekt alle te maken kosten wat betreft uw hoortoestel in de vijf jaar dat het in gebruik is. Omdat u met de aanschaf van uw hoortoestel uw eigen risico al betaald heeft, kost het garantiepakket u dus niets extra’s.
Als u geen garantiepakket aanschaft, worden er in de komende jaren bij vervanging van bijvoorbeeld het oorstukje of na reparatie, opnieuw kosten voor u gedeclareerd. Deze kosten komen ten laste van uw verplicht eigen risico. Elk jaar weer.

Korting op uw vaccinaties en reisproducten

Maakt u wel eens verre reizen? Dan heeft uw zorgpas minstens twee pluspunten: u heeft een prima zorgverzekering en u krijgt bij de GGD korting op vaccinaties en reisproducten.

GGD-ledenvoordeel
Zo profiteert u van ons GGD-ledenvoordeel:

• U toont uw zorgpasje bij uw bezoek aan de GGD.
• Daarmee hebt u recht op scherpe prijzen voor reisvaccinaties / inentingen.
• Bovendien ontvangt u minimaal 10% korting op DEET, ORS, Klamboe en TravelKid (eerste hulp onderweg). Allemaal zaken die zeer handig zijn in de (sub)tropen!

Specialistische kennis van de GGD
U
verdient de beste zorg. Daarom werkt VGZ samen met de GGD. Omdat de GGD volgens de Wet Publieke Gezondheid (WPG) werkt, is er deskundig personeel (volgens de richtlijnen LCR) voor u in dienst. Het personeel van de GGD heeft dan ook specialistische kennis over onder andere SOA, TBC en infectieziekten.
Bij het geven van advies aan reizigers houden ze rekening met uw actuele gezondheidssituatie. Daarvoor bewaart de GGD - volgens wettelijke verplichting - uw persoonsgegevens. Zo kunnen zij kijken welke vaccins u in het verleden hebt gehad. Hierdoor krijgt u géén onnodige inentingen. Daarnaast kijkt de GGD naar het land van uw bestemming, de reisomgeving en -route en de duur van uw verblijf. De GGD is er voor uw standaardbehoeften én specialistische situaties. Zo kan de GGD u een persoonlijk advies op maat geven over welke inenting u nodig hebt.

Korting op de reisproducten

U, als verzekerde van VGZ, krijgt 10% korting op de reisproducten ORS, Deet, Travelkit en Klamboe. De GGD heeft in totaal 28 locaties. Maar liefst 23 locaties verkopen deze reisproducten. De volgende locaties verkopen géén reisproducten: Amsterdam, Hollands Midden, Gelderland Midden, Drenthe en Zuid Holland West.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak bij een GGD bij u in de buurt kijkt u op de website van de GGD.

Diabetes testmateriaal

U profiteert van de scherpe prijsafspraken die gemaakt zijn met Boeren Medical voor diabetes testmateriaal.

Cholesterol zelftest

U kunt zelf, snel en eenvoudig uw cholesterolgehalte bepalen met een cholesterol zelftest. En omdat u verzekerd bent bij Aevitae/VGZ, krijgt u 25% korting op de zelftest.
Voor details zie onze Webshop.

Luierservice

U heeft het als ouder met kleine kinderen erg druk. VGZ weet dat en wilt u daarom graag helpen. Zo kunt u uw zorgen bij VGZ laten, en meer tijd besteden aan het genieten van uw kindje. Wat zou u ervan vinden als uw luiers voortaan bij u thuis worden afgeleverd? Zonder extra kosten.

Levering waar u wilt

Met de VGZ luierservice regelen wij dat voor u. U krijgt een A-kwaliteit luier tegen een hele scherpe prijs. En heeft u de luiers liever op uw werk afgeleverd, of zit uw kindje op een kinderdagverblijf? Geen punt, dan leveren we de luiers gewoon daar.

Luiers op maat


Er is nog meer gemak. De luierservice houdt, volgens statistische gegevens, uw voorraad bij en kijkt of uw kind al aan een andere maat toe is. U krijgt de juiste hoeveelheid in de juiste maat op het juiste tijdstip. Heeft u een andere behoefte, dan meldt u dat per mail of telefoon en de bezorging wordt aan uw wensen aangepast.
Op vakantie
Voor vakanties kunt u een extra voorraad opvragen. En gaat u met vakantie in Nederland, dan worden de luiers op uw vakantieadres afgeleverd. Dat scheelt weer een boel kostbare bagageruimte.
Luierprijs
De kosten van de luiers, die gratis bij u worden thuisbezorgd, zijn vastgesteld per 100 stuks, per maat, inclusief BTW, bezorg- en administratiekosten.

Luier Inhoud pak Pakken per zending Stuks per zending Prijs per luier Prijs per zending
New Born luiers 28 6 168 € 0,17 € 27,78
Mini luiers 56 4 224 € 0,16 € 35,81
Midi luiers 54 3 162 € 0,19 € 30,51
Maxi luiers 50 3 150 € 0,21 € 31,41
Junior luiers 44 3 132 € 0,23 € 30,76
XL luiers 44 3 132 € 0,27 € 35,82

Wilt u zich aanmelden voor de Luierservice of wilt u een proefluier aanvragen? Dan kunt u dat online doen. U hoeft alleen het digitale formulier in te vullen.

Zoë’s groeiwereld

Als jonge ouder groeit u mee met de ontwikkelingen van uw kind. U ziet uw kind steeds weer nieuwe dingen ontdekken. U kunt er dan ook uren naar kijken. Maar hoe kunt u uw kind helpen in zijn of haar ontwikkeling? Voor u hebben we Zoë’s Groeiwereld.

Handige informatie en leuke cadeautjes

Met Zoë’s Groeiwereld heeft u tips en informatie over de eerste vier levensjaren van uw kind. Bovendien krijgt u hulp van de groeikaternen die u thuisgestuurd krijgt. De informatie die u ontvangt sluit aan bij de leeftijd van uw kind. En natuurlijk vergeten we uw kleintje niet. Ook hij of zij krijgt regelmatig een leuk cadeautje dat past bij zijn of haar belevingswereld. Zo is Zoë’s Groeiwereld niet alleen ondersteunend voor u maar ook nog eens erg leuk voor uw kind!

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan Zoë’s Groeiwereld en informatieve groeikaternen en cadeautjes ontvangen? Meld uw kind gratis aan. U kunt deelnemen aan Zoë’s Groeiwereld als u een kind heeft in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en u en uw kindje verzekerd is bij VGZ.

Navigatie

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.