Kunnen we helpen?

Kundig & Vaardig

 

 

 

Werknemers willen graag een functie waarin zij zich kunnen ontwikkelen en nieuwe dingen kunnen leren. Geef hen die kans!

Neem direct contact op

 

Programma's

Intervisie

Intervisie is een georganiseerd gesprek tussen mensen die werkzaam of in opleiding zijn in hetzelfde vakgebied. Onderwerp van gesprek zijn de verrichte werkzaamheden en de daaraan gerelateerde problemen en het oogmerk is dat de deskundigheid van de betrokkenen wordt vergroot en de kwaliteit van het werk verbetert.

Meer informatie

Loopbaanassessment

Heb jij vragen over je loopbaan of sta je op een kruispunt in je functie? Dan is er het loopbaanassessment. Deze vindt voornamelijk plaats bij reorganisaties waarbij functies komen te vervallen en waarbij mensen herplaatst dienen te worden.  Meer informatie

Loopbaancoaching

Zit jij met vragen rondom je loopbaan? Welke richting wil ik op in mijn werk? Kan ik mijn werk blijven uitvoeren tot ik met pensioen ga? Samen worden de vraag en de oplosrichtingen in kaart gebracht. 

 

Meer informatie

Ontwikkelassessments

Talent- of ontwikkelassessments kunnen worden ingezet bij in- en doorstroomvraagstukken, waarbij advies gewenst is over geschiktheid op basis van intelligentie, persoonlijkheid en competenties. 


Meer informatie

Duurzaam@Work

Werknemers met een bovengemiddeld verzuim hebben door herhaling van patronen meer kans op uitval in de toekomst. Door oude patronen te doorbreken, daalt het verzuim. 

 

Meer informatie

Workshop & training werkstress, verzuim & inzetbaarheid

Het doel van deze workshops en trainingen is enerzijds om binnen een organisatie werkstress en ziekteverzuim te voorkomen en te beperken en anderzijds motivatie, prestatie en productiviteit te verhogen en te optimaliseren.

Meer informatie

PMO’s, RI&E, PAGO’s en Healthchecks op maat

Een PMO en een RI&E bestaat uit onderzoek over de gezondheid en activiteiten op de werkvloer. Beiden zijn ze wettelijk verplicht vanuit de Arbowet. Het PAGO is uitsluitend gericht op de risico’s die te maken hebben met werk.
 

Meer informatie

Werkplekonderzoeken, -aanpassingen of werkplekbegeleiding

Een werkplekonderzoek is een onderzoek naar klachten tijdens het werken. De werkplek wordt geanalyseerd met een aanvullend onderzoek naar fysieke klachten en de mogelijke samenhang met de betreffende werkplek.


Meer informatie

Cursus vitaal leiderschap

Een vitale organisatie begint bij jezelf. Vitale leiders inspireren anderen om aandacht te besteden aan hun vitaliteit. 

Meer informatie

Trainingen vitaliteit

Je hebt zelf de sleutel in handen om je eigen vitaliteit te verbeteren. Maar misschien ben jij je nog niet helemaal bewust van het belang van vitaliteit? Of neem jij hierin geen eigen regie? Zet dan in op vitaliteitstrainingen.

Meer informatie

 

 

 

Extra

Werkt jouw organisatie in ploegendiensten? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden op maat. Je vindt hieronder ook de mogelijkheid om workshops of seminars aan te vragen, zorgbemiddeling in te schakelen en een link naar ons vitaliteitsportaal! Benieuwd naar de dekking van zorg uit de basisverzekering?

 

Vind je vergoeding hier 

 

Zorgbemiddeling

Hulp nodig bij het vinden van de juiste zorgverlener of bij wachtlijstbemiddeling? Ook hier helpen wij graag bij!

Zorgbemiddeling

Vitaliteitsportaal


Wil jij meer lezen over deze vitale onderwerpen? Op ons vitaliteitsportaal vind je interessante artikelen en video's. Gratis en voor jou op maat!

Ga naar Aevitaal

Ploegendiensten

Wordt er binnen jouw organisatie in ploegendiensten gewerkt?
Hier zijn speciale programma's voor op maat!

Neem contact op

Workshop of seminar


Wil jij medewerkers inspireren om aan de slag te gaan met gezonde voeding? Vraag naar de mogelijkheden om een seminar of workshop. Op maat!

Vraag aan

 

 

Contact

Kun je wat extra hulp gebruiken bij het vinden van het juiste programma? Of heb je een vraag? Wij helpen je graag op weg!
Neem contact op met telefoonnummer 088 – 35 35 770 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.