Kunnen we helpen?

In balans tussen werk & privé

 

 

Werknemers die een goede balans tussen werk en privé hebben, voelen zich gezonder, presteren beter en ervaren meer voldoening in het werk.

 

Neem direct contact op

 

Programma's

Mindfulnessprogramma’s

Iedereen heeft persoonlijke en vaste patronen in het omgaan met stress, werkdruk, veranderingen en zorgen. Het ene patroon is effectiever dan het andere. Bij mindfulness train je de aandacht, om bewust in het moment aanwezig te zijn en om stress en angst te herkennen.

Meer informatie

Begeleidingstrajecten(bedrijfs-)psychologie

Kom jij niet volledig tot bloei in je werk, omdat je de juiste balans maar niet kunt vinden? Wil jij je energiebalans herstellen, omdat je klachten als somberheid of angst ervaart? Of wil jij aan de slag met je weerbaarheid en assertiviteit? 

Meer informatie

Traumaverwerking, -begeleiding en -opvang

Iedereen maakt wel eens iets vervelends mee, maar als je dit geen plekje kunt geven kan dat heel lastig zijn. We spreken dan van een trauma. Je bent na het trauma vaak bang, boos en/of eenzaam. Dit maakt het verwerken van het trauma moeilijk, maar gelukkig is
het goed te behandelen.

Meer informatie

Expertise onderzoeken (fysiek of psychisch)

Stagneert het herstel en de re-integratie of bestaat er twijfel over benutbare mogelijkheden of de noodzaak van een behandelinterventie? Ook als sprake is van een onduidelijke diagnose/prognose of behoefte aan een second opinion bieden we duidelijkheid over adequate behandeling en belastbaarheid voor arbeid.


Meer informatie

Budgetcoaching en schuldhulpverlening

Heb je financiële zorgen? Dit kan leiden tot onrust en stress waardoor je niet in staat bent om optimaal te functioneren. In een vroeg stadium preventieve hulp krijgen zorgt er in veel gevallen voor dat erger kan worden voorkomen. 

 

Meer informatie

Vervangende mantelzorg

Mantelzorg is de onbetaalde intensieve zorg voor een naaste. Ben jij of ken jij een mantelzorger die er even tussen uit wil of even moet worden ontlast in de zorgtaak? Ook op dit gebied is hulp mogelijk!

Meer informatie

Biofeedback & bioresonantie

Je kunt te maken krijgen met SOLK-klachten ( bv fibromyaligie, chronisch vermoeidheidssyndroom, whiplash, tekenbeet), waarbij behandeling of genezing in het reguliere medische circuit niet het gewenste resultaat oplevert.  
 

Meer informatie

E-health

Het zorglandschap en de zorgvraag veranderen sneller dan ooit. Nooit eerder was e-health zo belangrijk. Deze staat altijd klaar en zo is zorg op afstand altijd dichtbij. Ook wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen.


Meer informatie

 

 

 

Extra

Werkt jouw organisatie in ploegendiensten? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden op maat. Je vindt hieronder ook de mogelijkheid om workshops of seminars aan te vragen, zorgbemiddeling in te schakelen en een link naar ons vitaliteitsportaal! Benieuwd naar de dekking van zorg uit de basisverzekering?

 

Vind je vergoeding hier 

 

Zorgbemiddeling

Hulp nodig bij het vinden van de juiste zorgverlener of bij wachtlijstbemiddeling? Ook hier helpen wij graag bij!

Zorgbemiddeling

Vitaliteitsportaal


Wil jij meer lezen over deze vitale onderwerpen? Op ons vitaliteitsportaal vind je interessante artikelen en video's. Gratis en voor jou op maat!

Ga naar Aevitaal

Ploegendiensten

Wordt er binnen jouw organisatie in ploegendiensten gewerkt?
Hier zijn speciale programma's voor op maat!

Neem contact op

Workshop of seminar


Wil jij medewerkers inspireren om aan de slag te gaan met gezonde voeding? Vraag naar de mogelijkheden om een seminar of workshop. Op maat!

Vraag aan

 

 

Contact

Kun je wat extra hulp gebruiken bij het vinden van het juiste programma? Of heb je een vraag? Wij helpen je graag op weg!
Neem contact op met telefoonnummer 088 – 35 35 770 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.