Kunnen we helpen?

Gezond & Vitaal

Gezonde, vitale werknemers vormen de basis van een gezonde organisatie. Jouw organisatie.
Hier vind je de onderwerpen die bij dit thema horen en de programma's die voor jouw medewerkers beschikbaar zijn. Wil je je medewerker extra hulp bieden? Onderaan de pagina vind je onze extra service en diensten!

Neem direct contact op

 

Programma's

Gezondheidsprogramma's voeding en gewicht

Onze providers kennen diverse gezondheidsprogramma’s binnen dit thema. Denk hierbij aan programma’s over verantwoord gewicht verliezen en ondersteuning bij gezonde voeding.

Meer informatie

Stoppen met roken en nazorg

Onze providers bieden ondersteuning bij het stoppen met roken, of een stok achter de deur om gestopt te blijven. Ook kunnen zij trainingen/seminars geven om je bewust te maken en te motiveren om je leefstijl aan te passen.

Meer informatie

Leefstijl divers 

Op het gebied van leefstijl kunnen er allerlei vraagstukken spelen waarbij je wel wat ondersteuning zou kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan voeding, beweging en slaap.

Meer informatie

Coaching en ontwikkeling

Meer uit je werk- of privéleven halen? Indicaties voor coaching kunnen zijn: loopbaanontwikkeling, werk-privébalans, functioneringsvraagstukken en competentieontwikkeling.

Meer informatie

Slaaptest, slaaptraining of slaapcoaching

Onze providers kunnen helpen met het structureel aanpakken van slaapproblemen. Je krijgt praktische adviezen gericht op je slaapomgeving, slaapgedrag en gedachten rondom slaap.

 

Meer informatie

Vitaliteitscoaching

Is er een persoonlijke hulpvraag op het gebied van vitaliteit. Onze provider kijkt naar leefstijlfactoren en psychologische basisbehoeften zoals eigen regie en sociale verbondenheid.

Meer informatie

Fit naar de finish

Wil jij gezond tot je 67e door kunnen werken? Dan is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Kun je hier wat hulp bij gebruiken?

Meer informatie

Online fysieke trainingsprogramma's

Wil je hulp bij jouw fysieke beperkingen? Dit kunnen wij je tegenwoordig laagdrempelig en online bieden! Wel zo fijn in deze tijden.

Meer informatie

Bedrijfsfysiotherapie

Hulp nodig op het gebied van een gezonde werkhouding? Of het instellen van de werkplek? Onze bedrijfsfysiotherapeuten zijn experts op het gebied van lekker en gezond werken. 

Meer informatie

Alcohol-en drugsvrij werken

Onze provider helpt organisaties met alcohol- en drugsvrij werken. Het eigen preventieproduct ‘De alcohol- en drugsvrije werkvloer’ is succesvol geïmplementeerd bij vele organisaties. 

Meer informatie

 Revalidatietrajecten

Heb jij last van chronische klachten zoals pijn, een whiplash, fibromyalgie of rugklachten? In een (multidisciplinair) traject
kijken we naar mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Meer informatie

 

 

 

Extra

Werkt jouw organisatie in ploegendiensten? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden op maat. Je vindt hieronder ook de mogelijkheid om workshops of seminars aan te vragen, zorgbemiddeling in te schakelen en een link naar ons vitaliteitsportaal! Benieuwd naar de dekking van zorg uit de basisverzekering?

 

Vind je vergoeding hier 

 

Zorgbemiddeling

Hulp nodig bij het vinden van de juiste zorgverlener of bij wachtlijstbemiddeling? Ook hier helpen wij graag bij!

Zorgbemiddeling

Vitaliteitsportaal


Wil jij meer lezen over deze vitale onderwerpen? Op ons vitaliteitsportaal vind je interessante artikelen en video's. Gratis en voor jou op maat!

Ga naar Aevitaal

Ploegendiensten

Wordt er binnen jouw organisatie in ploegendiensten gewerkt?
Hier zijn speciale programma's voor op maat!

Neem contact op

Workshop of seminar


Wil jij medewerkers inspireren om aan de slag te gaan met gezonde voeding? Vraag naar de mogelijkheden om een seminar of workshop. Op maat!

Vraag aan

 

 

Contact

Kun je wat extra hulp gebruiken bij het vinden van het juiste programma? Of heb je een vraag? Wij helpen je graag op weg!
Neem contact op met telefoonnummer 088 – 35 35 770 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.