Kunnen we helpen?

Gemotiveerd & Betrokken

 

 

Een goed werkklimaat biedt de meeste kans op betrokken en gemotiveerde werknemers en komt de bedrijfsresultaten ten goede.

Neem direct contact op

 

Programma's

Mediation

Op elke werkplek kunnen op een zeker moment spanningen ontstaan. Wanneer die spanningen niet worden besproken of niet worden opgemerkt, kunnen conflicten ontstaan. 

Meer informatie

Bedrijfsmaatschappelijk werk divers

Soms loopt iemand ‘vast’ in het leven. Al leidt dit niet meteen tot verzuim, het leidt vaak wél tot een lagere productiviteit of inzetbaarheidMeer informatie

Vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersoon ondersteunt bij ongewenste omgangsvormen of grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Samen met de vertrouwenspersoon kom je tot een oplossing. Welke oplossing dit is, bepaal je zelf. De vertrouwenspersoon ondersteunt.

 

Meer informatie

Inspiratiesessie

Mensen stimuleren om zelf aan de slag te gaan met hun leefstijl? Je kunt kiezen uit verschillende thema’s zoals voeding, bewegen of ontspannen. Ook in deze tijd met veel thuiswerkende werknemers is een inspiratiesessie via webinar een goede manier om werknemers te bereiken en motiveren.


Meer informatie

 

 

 

Extra

Werkt jouw organisatie in ploegendiensten? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden op maat. Je vindt hieronder ook de mogelijkheid om workshops of seminars aan te vragen, zorgbemiddeling in te schakelen en een link naar ons vitaliteitsportaal! Benieuwd naar de dekking van zorg uit de basisverzekering?

 

Vind je vergoeding hier 

 

Zorgbemiddeling

Hulp nodig bij het vinden van de juiste zorgverlener of bij wachtlijstbemiddeling? Ook hier helpen wij graag bij!

Zorgbemiddeling

Vitaliteitsportaal


Wil jij meer lezen over deze vitale onderwerpen? Op ons vitaliteitsportaal vind je interessante artikelen en video's. Gratis en voor jou op maat!

Ga naar Aevitaal

Ploegendiensten

Wordt er binnen jouw organisatie in ploegendiensten gewerkt?
Hier zijn speciale programma's voor op maat!

Neem contact op

Workshop of seminar


Wil jij medewerkers inspireren om aan de slag te gaan met gezonde voeding? Vraag naar de mogelijkheden om een seminar of workshop. Op maat!

Vraag aan

 

 

Contact

Kun je wat extra hulp gebruiken bij het vinden van het juiste programma? Of heb je een vraag? Wij helpen je graag op weg!
Neem contact op met telefoonnummer 088 – 35 35 770 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.