Kunnen we helpen?

Gespreid betalen eigen risico

Krijgt u een hoge afrekening van het eigen risico? Als het om een bedrag van € 50 of meer gaat, kunt u in termijnen betalen. Dit staat ook op de factuur zelf vermeld.

U kunt in de meeste gevallen zelf een betalingsregeling afsluiten in Mijn Aevitae of u regelt dit via onze Service Desk door het contactformulier in te vullen of te bellen.

Betaalt u normaal via overboeking?

Op iedere factuur die u ontvangt van meer dan € 50 staat de optie om in termijnen betalen. Als u hiervoor kiest, betaalt u de termijnen via automatische incasso.

Betaalt u normaal via automatische incasso?

U kunt ervoor zorgen dat Aevitae geen grote bedragen in één keer kan afschrijven door een grensbedrag in te stellen. 

  • U kunt verschillende grensbedragen kiezen vanaf € 50.
  • Wij kunnen nooit meer dan het grensbedrag van uw rekening afschrijven, ook niet als de factuur hoger is.
  • Ontvangt u een factuur die hoger is dan het grensbedrag? Dan kunt u ervoor kiezen om de rekening in één keer te betalen door het bedrag zelf naar ons over te schrijven. Doet u dat niet, dan kunt u een betalingsregeling afsluiten in Mijn Aevitae of via onze Service Desk.

Altijd een bevestigingsbrief

Als u een betalingsregeling heeft afgesloten (of een factuur aan een bestaande betalingsregeling heeft toegevoegd), sturen wij u binnen enkele werkdagen een bevestigingsbrief (per post of digitaal). Hierin staan de termijnbedragen de we via automatische incasso van uw rekening zullen afschrijven en de data waarop we dat doen.

 

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.