Kunnen we helpen?

Betalingsregeling

Rekeningen vanaf € 50 kunt u in termijnen betalen. Geen paniek dus als u tijdelijk in de knel komt met het betalen van uw zorgkosten.

  • U kunt in de meeste gevallen zelf een betalingsregeling afsluiten in Mijn Aevitae of u regelt dit via onze Service Desk.
  • U betaalt in termijnen van minimaal € 25.
  • Een betalingsregeling heeft minimaal 2 en maximaal 12 termijnen.

Let op!

De betalingstermijnen zijn bindend. Betaalt u een termijn niet op tijd? Dan vervalt de betalingsregeling. Uw openstaande facturen worden dan verder behandeld alsof er nooit een betalingsregeling is geweest. Dit betekent waarschijnlijk dat er sprake is van een betalingsachterstand. 

 

Bijzondere gevallen

• Bent u aangemeld bij een schuldhulpinstantie? Of bij het Zorginstituut Nederland (omdat u uw premie minimaal 6 maanden niet heeft betaald)? Neemt u dan contact op met de Service Desk om een betalingsregeling te treffen.
• Hebben wij uw schuld overgedragen aan een incassobureau? Dan kunt u geen betalingsregeling meer met Aevitae treffen. Neem in dat geval contact op met het incassobureau.

 

Altijd een bevestigingsbrief

Als u een betalingsregeling heeft afgesloten (of een factuur aan een bestaande betalingsregeling heeft toegevoegd), sturen wij u binnen enkele werkdagen een bevestigingsbrief (per post of digitaal). Hierin staan de termijnbedragen de we via automatische incasso van uw rekening zullen afschrijven en de data waarop we dat doen.

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.