Kunnen we helpen?

Klachten

Wij proberen u, als klant van Aevitae, met alles zo goed mogelijk van dienst te zijn. Klantgerichtheid is voor ons dan ook vanzelfsprekend! Waar u dat aan merkt? Aan onze klantgerichte serviceverlening bijvoorbeeld. Uw mening is daarbij van groot belang.

Dus bent u niet tevreden over een beslissing die wij hebben genomen, over onze service of de service van een van uw zorgverleners? Dan horen wij dat graag van u!

Uw klacht melden

Vaak is één telefoontje met onze Service Desk genoeg om uw probleem op te lossen. Maar er zijn ook klachten waarbij meer onderzoek nodig is. In die gevallen kunt u terecht bij de afdeling Klachtenmanagement. Bij ontvangst van een klacht sturen wij binnen 2 werkdagen een ontvangstbevestiging. Wij reageren binnen 10 werkdagen na ontvangst inhoudelijk op uw klacht.

 

Schriftelijk

Hiervoor kunt u een brief met postzegel sturen naar:

Aevitae
Afdeling Klachtenmanagement
Postbus 2705
6401 DE HEERLEN

 

 

Wilt u meer weten over hoe wij met klachten omgaan?

U hebt een klacht over Aevitae?

Als u het niet eens bent met een beslissing die Aevitae heeft genomen of u bent ontevreden over onze dienstverlening, dan kunt u uw klacht kosteloos voorleggen aan de afdeling Klachtenmanagement.

U kunt uw klacht per brief, e-mail, telefoon of via ons contactformulier voorleggen.

Voldoet de herbeoordeling niet aan uw verwachtingen? Komt u er samen met ons niet uit? Dan kunt u uw klacht laten toetsen door de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ).

 

Wilt u meer informatie over de klachtenbehandeling? Download dan hier onze brochure.

Niet tevreden over uw zorgverlener of zorginstelling?

U bent ontevreden over een behandeling of de service van bijvoorbeeld uw fysiotherapeut, huisarts, ziekenhuis of verpleeghuis? Dan is het goed om eerst met de zorgverlener of hulpverlenende instantie zelf over uw klacht te praten. Mogelijk kunt u samen tot een oplossing komen.

Komt u er samen met de zorgverlener of zorginstelling niet uit? Dan horen wij dit graag van u. U kunt uw klacht over een zorgverlenende instantie per brief, e-mail, telefoon of via ons contactformulier kenbaar maken bij de afdeling Klachtenmanagement.

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.