Kunnen we helpen?

Inzetbaar: inkomen en zorg gecombineerd

De meest complete gezondheidsverzekering voor u en uw medewerkers.

Dit wilt u liever niet meemaken

Het kan van de ene op de andere dag zomaar gebeuren: één van uw medewerkers valt voor langere tijd uit door ziekte of een ongeval.

U voelt zich betrokken bij uw medewerker en zijn gezin, maar u denkt ook aan de zaak. Er moet van alles geregeld worden om die draaiende te houden, want u wilt wel dezelfde kwaliteit blijven leveren aan uw klanten. Een vervanger kost geld, terwijl u ook het salaris van uw medewerker moet doorbetalen.  

Kortom, een hoop gedoe en stress, waar u graag van af wilt zijn. Kan het ook anders? Zodat u zich kunt blijven concentreren op het runnen van uw zaak?

Aevitae begrijpt wat u nodig heeft

Aevitae wil het anders doen. Verzekeren op een manier die beter aansluit bij uw behoeftes en die van uw medewerkers.

Dat nieuwe is er nu. We hebben het Inzetbaar van Aevitae genoemd. En het is de meest complete gezondheidsverzekering van Nederland.

Hoe kan Inzetbaar u helpen als ondernemer?

We hebben de dienstverlening van meerdere verzekeraars, arbodiensten en zorgverleners afgestemd op de echte behoeftes van werkgevers en werknemers in het MKB.   Dit is Inzetbaar in één oogopslag!

Wilt u weten wat dit concreet betekent? Lees dan de toelichting hieronder. We zijn benieuwd of u zich herkent in de behoeftes en wat u aan Inzetbaar concreet heeft.

 


Wilt u meer weten over inzetbaar? Download dan nu een van onderstaande documenten:

Download : Brochure Inzetbaar Intermediair
Download : Brochure Inzetbaar Werkgever
Download : Aanvraagformulier Inzetbaar

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Aevitae of heeft u vragen of opmerkingen ? Neem gerust contact op met het team Customer Relations, een accountmanager helpt u graag verder.

Raymond
Joëlle
Robert
Iris