Kunnen we helpen?

Geen acceptgirokaart ontvangen, maar wel een iDEAL link voor de betaling van uw premie? Dat is fijn om te horen!

Aevitae werkte de afgelopen tijd hard aan de verbetering van de service. Met de invoering van het nieuwe financiële systeem Debiteuren365, zijn we nog digitaler. Mogelijk ontving u voor de betaling van de premie al een iDEAL link van ons. Graag geven wij u meer informatie hierover.

Heeft u een digitale polis?

Dan ontving u voor de betaling van uw premie van november 2019 een notificatiemail met een iDEAL link. De notificatiemail is afkomstig van het e-mailadres aevitae@debiteuren365.nl. Uw betaling via de iDEAL link wordt verzorgd door Mollie. Het rekeningnummer eindigt op 000. Met iDEAL kunt u gemakkelijk en snel uw factuur betalen. Het is mogelijk dat u de factuur eerder ontving dan verwacht. Dat klopt! Het nieuwe financiële systeem verstuurt de facturen sneller. De betaaltermijn blijft gelijk, waardoor u meer tijd heeft om de factuur te betalen. Betaalt u met automatische incasso dan verandert er niks voor u.   

 

Nog geen digitale polis?

Dan ontvangt u een factuur per post in plaats van een acceptgirokaart. U kunt de factuur alsnog digitaal betalen met de QR-code. Ook staat er een kopie in Mijn Aevitae. Betaalt u met automatische incasso dan verandert er niks voor u. Wilt u wel gebruikmaken van onze digitale services? Wijzig dit dan in Mijn Aevitae.

Dennis
Bianca
Cora
Patricia

Nieuws van Aevitae

Het laatste nieuws over uw zorgverzekering automatisch in uw mailbox? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving

U ontvangt binnenkort nieuws van Aevitae.